Tilitoimisto Nurmes

Autamme nurmeslaisia yrityksiä ja yhdistyksiä taloushallinnon kanssa – säästä sinä aikaasi.

Olemme tilitoimisto, joka auttaa myös nurmeslaisia yrityksiä ja yhdistyksiä. Toimimme fyysisesti Kuhmossa, mutta sähköisen taloushallinnon ja nykypäivän digitaalisuuden myötä, pystymme auttamaan helposti muiden paikkakuntien yrityksiä ja yhdistyksiä. Olemme auttaneet tilitoimistomme asiakkaita jo vuodesta 2002, joten kuljettua matkaa on jo lähes 20 vuotta. Ulkoistamalla taloushallinnon, yritys tai yhdistys saa lisää aikaa ydintoimintaan ja samalla voi olla varma, että talous on hoidettu viimeisen päälle hyvin – ei tarvitse varautua yllätyksiin. Meiltä löytyy laajat veroneuvonnan, kirjanpidon ja sähköiset taloushallinnon palvelut niin yhteisöille, yrityksille kuin yksityishenkilöille. Meillä on asiakkaita niin Oulun seudulta, Itä-Suomesta kuin Kainuun alueelta.
tilitoimisto tekee kirjanpitoa nurmeslaiselle yritykselle

Tilitoimistomme vaalii pitkiä asiakassuhteita

Pitkät asiakassuhteet ovat hyvän asiakastyytyväisyyden ja asiakaspalvelun tulos. Tästä haluamme pitää kiinni. Monihan sanaa, että vanhan tutun kanssa asiat luistaa enemmän kuin hyvin. Tilitoimistomme tarkoitus on tehdä myös nurmeslaisten yritysten ja yhdisten elämästä helpompaa sekä auttaa niitä menestymään paremmin. Yhdistyksen tai yrityksen taloushallinto kannattaa ehdottomasti ulkoistaa, koska silloin jää aikaa enemmän kehittämiseen ja ydin tekemiseen ja säästää paljon aikaa sekä vaivaa. Emme muista, että kukaan olisi katunut taloushallinnon ulkoistamista.

Ota tilitoimistoomme yhteyttä, niin voimme aloittaa auttamisesi mahdollisimman nopeasti.

Tutustu eri palveluihimme tarkemmin ja ota rohkeasti yhteyttä!

 

Tilitoimistomme palvelut ovat pk-yrityksille sekä yhdistyksille

Palvelemme kaikenkokoisia pk-yrityksiä usean vuoden kokemuksella. Meiltä saat apua seuraavissa asioissa:

Sähköinen kirjanpito

Teemme yhdistyksesi tai yrityksesi kirjanpidon ajallaan ja luonnollisesti juuri niinkuin se kuuluu tehdä – pienet nyanssit huomioonottaen. Ja kuten nykyaikaisen tilitoimiston toimintaan kuuluu, kirjanpito tehdään sähköisenä, joten se helpottaa asioiden sujumista.

Sähköinen taloushallinto

Digitaalinen eli sähköinen taloushallinto on ehdottomasti nykypäivää – on ollut jo usean vuoden ajan. Kokemuksemme mukaan taloushallintoon kannattaa ottaa mukaan osaava kumppani, sillä sen sujuvuus auttaa yritystäsi tai yhdistystäsi monella osa-alueelle.

Veroneuvonta ja veroilmoitukset

Yritystoimintaa kannattaa ehdottamasti suunnitella veroneuvonnan avulla, jotta pystyy ottamaan huomioon esim. kaikki oikeutetut vähennykset yrityksen toiminnassa. Hyvän veroneuvonnan avulla säästät usein rahaa. Kysy apua myös veroilmoituksen kanssa.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta tulee ehdottomasti tehdä juuri oikeaan aikaan, jotta esimerkiksi palkat ovat juuri silloin tilillä, kun ne kuuluvatkin olla. Meillä on kokemusta palkanlaskennasta eri aloille ja näin ollen tunnemme useiden alojen työehtosopimukset.

Laskutus

Verkkolaskutus ja verkkolaskujen käsittely kuuluvat palveluvalikoimaamme. Aidot verkkolaskut ja niiden käsittely on olennaisesti nopeampaa, kuin esimerkiksi sähköpostin liitteenä lähetetyn laskun käsittely. Tehosta taloushallintoasi – me autamme mielellämme!