Tilitoimisto Lieksa

Lieksalainen yrittäjä tai yhdistys on tervetullut tilitoimistomme asiakkaaksi – me autamme mielellämme

Oletko yrittäjänä tai yhdistyksen edustaja Lieksasta ja mietit tilitoimiston palveluita? Hyvä, olet oikeassa paikassa. Meillä on asiakkaita niin Oulun seudulta, Itä-Suomesta kuin Kainuun alueelta. Fyysisesti toimimme Kuhmossa, mutta sähköisten palveluiden vuoksi, meidän on helppo palvella myös muiden paikkakuntien asiakkaita. Meillä on pitkä historia, sillä olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 2002 lähtien, joten ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta. Kun ulkoistat taloushallinnon, voit olla varma, että kaikki menevät niinkuin pitää – samalla säästät aikaasi tai aikaanne ydintoimintaanne. Siihen, jonka osaatte parhaiten ja mistä nautitte eniten. Emme muista, että kukaan asiakkaistamme olisi katunut taloushallinnon ulkoistamista. Tilitoimistomme auttaa sinua mm. sähköisen taloushallinnon, kirjanpidon ja veroneuvonnan kiemuroissa.

Tilitoimistossa Lieksassa ollaan palaverissa

Tilitoimisto, joka vaalii pitkiä asiakassuhteita

Meille on tärkeää, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman pitkään – parhaimmillaan koko yrityksen olemassa olon ajan. Pitkäasiakassuhde on hedelmällistä niin asiakkaallemme, kuin meillekin ja mitä pidempi asiakassuhde on, sitä kustannustehokkaampikin ja mukavampi on tehdä yhteystyötä. Monihan sanoo, että vanhan tutun kanssa asiat luistaa enemmän kuin hyvin.

Ota tilitoimistoomme yhteyttä, niin voimme aloittaa auttamisesi mahdollisimman nopeasti.

Tutustu eri palveluihimme tarkemmin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Tilitoimistomme palvelut ovat pk-yrityksille sekä yhdistyksille

Palvelemme kaikenkokoisia pk-yrityksiä usean vuoden kokemuksella. Meiltä saat apua seuraavissa asioissa:

Sähköinen kirjanpito

Teemme yhdistyksesi tai yrityksesi kirjanpidon ajallaan ja luonnollisesti juuri niinkuin se kuuluu tehdä – pienet nyanssit huomioonottaen. Ja kuten nykyaikaisen tilitoimiston toimintaan kuuluu, kirjanpito tehdään sähköisenä, joten se helpottaa asioiden sujumista.

Sähköinen taloushallinto

Digitaalinen eli sähköinen taloushallinto on ehdottomasti nykypäivää – on ollut jo usean vuoden ajan. Kokemuksemme mukaan taloushallintoon kannattaa ottaa mukaan osaava kumppani, sillä sen sujuvuus auttaa yritystäsi tai yhdistystäsi monella osa-alueelle.

Veroneuvonta ja veroilmoitukset

Yritystoimintaa kannattaa ehdottamasti suunnitella veroneuvonnan avulla, jotta pystyy ottamaan huomioon esim. kaikki oikeutetut vähennykset yrityksen toiminnassa. Hyvän veroneuvonnan avulla säästät usein rahaa. Kysy apua myös veroilmoituksen kanssa.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta tulee ehdottomasti tehdä juuri oikeaan aikaan, jotta esimerkiksi palkat ovat juuri silloin tilillä, kun ne kuuluvatkin olla. Meillä on kokemusta palkanlaskennasta eri aloille ja näin ollen tunnemme useiden alojen työehtosopimukset.

Laskutus

Verkkolaskutus ja verkkolaskujen käsittely kuuluvat palveluvalikoimaamme. Aidot verkkolaskut ja niiden käsittely on olennaisesti nopeampaa, kuin esimerkiksi sähköpostin liitteenä lähetetyn laskun käsittely. Tehosta taloushallintoasi – me autamme mielellämme!