Tilitoimisto Kajaanin yrityksille ja yhdistyksille

Oletko kajaanilainen yrittäjä ja vailla tilitoimiston palveluita – autamme mielellämme

Olemme tarjonneet tilitoimiston palveluita jo vuodesta 2002 yrityksille ja yhdistyksille, joten voit olla varma, että asiasi hoidetaan kuntoon ammattitaitoisesti. Kuten nykyajan tilitoimistolle on ominaista, mekin olemme jo usean vuoden ajan luottaneet sähköisen taloushallinnon tehokkuuteen ja toimivuuteen sekä ennen kaikkea helppouteen. Kun ulkoistat taloushallinnon, yhdistys ja yritys saa lisää aikaa keskittyä tekemään sitä, mitä varten se on tehty eli ydintoimintaa ja samalla voit olla varma, että taloudenpito menee täysin oikein.

Me autamme sinua mm. seuraavissa asioissa:

Kuhmonlaskentapalvelut Oy:llä on asiakkaita niin Itä-Suomesta, Kainuun alueelta kuin Oulun seudulta. Tule sinäkin asiakkaaksi ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kuhmonlaskentapalvelut Oy palvelee kajaanilaisia yrityksiä

Pitkät asiakassuhteet ovat tilitoimistomme tavoite

Pitkät asiakassuhteet ovat tilitoimistomme hyvän asiakastyytyväisyyden ja asiakaspalvelun tulos. Tästä haluamme pitää kiinni. Tuttu sanonta on: ” Vanhan tutun kanssa juttu luistaa paremmin kuin hyvin” Tätä mieltä olemme myös me ja sen vuoksi koimmekin, että pitkä asiakassuhde on hedelmällinen niin asiakkaalle kuin meillekin. Tarkoituksemme on tehdä myös sotkamolaisten yritysten ja yhdistysten elämästä helpompaa sekä auttaa niitä menestymään paremmin, kun talousasioista ei tarvitse huolehtia. Suosittelemme vahvasti, että yhdistyksen tai yrityksen taloushallinto kannattaa ulkoistaa, koska silloin jää aikaa enemmän kehittämiseen ja ydin tekemiseen ja säästää paljon aikaa sekä vaivaa. Emme muista, että kukaan olisi katunut taloushallinnon ulkoistamista.

 

Ota tilitoimistoomme yhteyttä, niin voimme aloittaa auttamisesi mahdollisimman nopeasti!