Tilitoimisto Kajaanin yrityksille ja yhdistyksille – vuosien kokemuksella

Oletko kajaanilainen yrittäjä ja vailla tilitoimiston palveluita – autamme mielellämme

Olemme tarjonneet tilitoimiston palveluita jo vuodesta 2002 yrityksille ja yhdistyksille, joten voit olla varma, että asiasi hoidetaan ammattitaitoisesti. Kuten nykyajan tilitoimistolle on ominaista, mekin olemme jo usean vuoden ajan luottaneet sähköisen taloushallinnon tehokkuuteen ja toimivuuteen sekä ennen kaikkea helppouteen. Kun ulkoistat taloushallinnon, yhdistys ja yritys saa lisää aikaa keskittyä tekemään sitä, mitä varten se on tehty eli ydintoimintaa ja samalla voit olla varma, että taloudenpito menee täysin oikein. Voit valita Kajaanissa toimivan tilitoimiston, mutta sähköisen taloushallinnon aikana tilitoimiston fyysinen sijainti ei nosta kuluja. Me pidämme toimistoamme Kuhmossa.

Me autamme sinua mm. seuraavissa asioissa:

Kuhmonlaskentapalvelut Oy:llä on asiakkaita niin Itä-Suomesta, Kainuun alueelta kuin Oulun seudulta. Tule sinäkin asiakkaaksi ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kuhmonlaskentapalvelut Oy palvelee kajaanilaisia yrityksiä

Pitkät asiakassuhteet ovat tilitoimistomme tavoite

Pitkät asiakassuhteet ovat tilitoimistomme hyvän asiakastyytyväisyyden ja asiakaspalvelun tulos. Tästä haluamme pitää kiinni. Tuttu sanonta on: ”Vanhan tutun kanssa juttu luistaa paremmin kuin hyvin” Tätä mieltä olemme myös me ja sen vuoksi koemmekin, että pitkä asiakassuhde on hedelmällinen niin asiakkaalle kuin meillekin. Tarkoituksemme on tehdä myös kajaanilaisten yritysten ja yhdistysten elämästä helpompaa sekä auttaa niitä menestymään paremmin, kun talousasioista ei tarvitse huolehtia. Suosittelemme vahvasti, että yhdistyksen tai yrityksen taloushallinto kannattaa ulkoistaa, koska silloin jää aikaa enemmän kehittämiseen ja ydin tekemiseen ja säästää paljon aikaa sekä vaivaa. Emme muista, että kukaan olisi katunut taloushallinnon ulkoistamista.

Ota tilitoimistoomme yhteyttä, niin voimme aloittaa auttamisesi mahdollisimman pian!

Palvelemme niin pk-yrityksiä kuin yhdistyksiä

Palvelemme kaikenkokoisia pk-yrityksiä usean vuoden kokemuksella. Meiltä saat apua seuraavissa asioissa:

Sähköinen kirjanpito

Teemme yhdistyksesi tai yrityksesi kirjanpidon ajallaan ja luonnollisesti juuri niinkuin se kuuluu tehdä – pienet nyanssit huomioonottaen. Ja kuten nykyaikaisen tilitoimiston toimintaan kuuluu, kirjanpito tehdään sähköisenä, joten se helpottaa asioiden sujumista.

Sähköinen taloushallinto

Digitaalinen eli sähköinen taloushallinto on ehdottomasti nykypäivää – on ollut jo usean vuoden ajan. Kokemuksemme mukaan taloushallintoon kannattaa ottaa mukaan osaava kumppani, sillä sen sujuvuus auttaa yritystäsi tai yhdistystäsi monella osa-alueelle.

Veroneuvonta ja veroilmoitukset

Yritystoimintaa kannattaa ehdottamasti suunnitella veroneuvonnan avulla, jotta pystyy ottamaan huomioon esim. kaikki oikeutetut vähennykset yrityksen toiminnassa. Hyvän veroneuvonnan avulla säästät usein rahaa. Kysy apua myös veroilmoituksen kanssa.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta tulee ehdottomasti tehdä juuri oikeaan aikaan, jotta esimerkiksi palkat ovat juuri silloin tilillä, kun ne kuuluvatkin olla. Meillä on kokemusta palkanlaskennasta eri aloille ja näin ollen tunnemme useiden alojen työehtosopimukset.

Verkkolaskutus

Verkkolaskutus ja verkkolaskujen käsittely kuuluvat palveluvalikoimaamme. Aidot verkkolaskut ja niiden käsittely on olennaisesti nopeampaa, kuin esimerkiksi sähköpostin liitteenä lähetetyn laskun käsittely. Tehosta taloushallintoasi – me autamme mielellämme!