Sähköinen taloushallinto mahdollistaa monipuoliset palvelut

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloushallinnon nopeamman toiminnan ja tekee näin yrityksen talouden pyörittämiseen liittyvistä käytännön toimista helpompia. Mikäli olet kiinnostunut siirtymään yrityksesi kanssa mukaan sähköiseen taloushallintoon, voidaan siirtymä toteuttaa myös vaiheittain. Autamme mielellämme siirtymävaiheen suunnittelussa.

Sähköinen taloushallinto ja laskutus

Myyntilaskutuksesta huolehditaan toivomallasi tavalla: voit jättää myyntilaskutuksen meidän hoidettavaksemme tai toteuttaa myynninlaskutuksen tarjoamamme palvelun kautta itse.

Tekemäsi tapahtumat tallentuvat samalla myyntireskontraan sekä kirjanpitoon.

Myyntilaskut voit toimittaa eteenpäin sähköisesti tai tulostaa perinteisesti paperille.

Sähköinen taloushallinto ja myyntireskontra

Seuraamme tarvittaessa myyntireskontraa puolestasi. Halutessasi voit hoitaa reskontran seurannan myös itse.

Sähköinen taloushallinto ja ostolaskut, kuitit ja ostoreskontra

Voit jättää ostolaskujen järjestelmään toimittamisen ja maksujen lähettämisen meidän tehtäväksemme. Riittää, että hyväksyt laskut järjestelmään vaikkapa matkapuhelimella. Vaihtoehtoisesti voit hoitaa laskujen toimituksen ja maksujen lähetyksen itse. Sähköisessä ostoreskontrassa avoimien ostolaskujen seuraaminen käy kätevästi ja nopeasti.

Kiinnostuitko sähköisen taloushallinnon palveluista?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähköinen taloushallinto ja matkalasku ja liitteet

Hyödynnä kännykän GPS-paikannusta. Laita matkan tallennus päälle lähtiessäsi ja kilometrit piirtyvät sovellukseen reittisi edetessä.

Matkan päättyessä sovellus lisää kilometrit matkalaskullesi. Lisää matkaan liittyvät liitteet kännykän kameralla heti matkan kuluessa tai sen jälkeen.