Sähköinen taloushallinto mahdollistaa monipuoliset palvelut

Ajasta ja paikasta riippumaton sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloushallinnon nopeamman toiminnan ja tekee näin yrityksen talouden pyörittämiseen liittyvistä käytännön toimista helpompia ja sujuvampia.

Mikäli olet kiinnostunut siirtymään yrityksesi kanssa mukaan nykyaikaiseen sähköiseen taloushallintoon, voidaan siirtymä toteuttaa myös vaiheittain.

Autamme mielellämme siirtymävaiheen suunnittelussa, jotta prosessi sujuisi mahdollisimman hyvin. Meidän taloushallintomme ohjelmisto on nykyaikainen ja helppo käyttää.

Tarjoamme sähkoisen taloushallinnon palvelut monen vuoden kokemuksella

Sähköinen eli digitaalinen taloushallinto on ollut nykypäivää jo monta vuotta ja jos jostain syystä et ole siihen vielä siirtynyt – autamme mielellämme. Sähköistä taloushallintoa ei kannata pähkiä itse, vaan ottaa siihen mukaan osaava kumppani, koska silloin säästät luonnollisesti sekä rahaa että aikaa. Siitäkin huolimatta, että sen hoitamisen ulkoistaminen maksaa. Ulkoistamisen kautta pystyt keskittymään omaan ydintoimintaasi paremmin. Sähköisen taloushallinnon avulla suuri osa taloushallinnon tehtävistä automatisoituu ja Finanssialan Keskusliiton teettämän tutkimuksen mukaan yritys, joka lähettää 500 laskua, säästää verkkolaskuihin siirtymällä 32 tuntia työaikaa eli lähes yhden viikon työtunnit.

 

Alla on lisätietoja sähköiseen taloushallintoon kuuluvista palveluista

Sähköinen taloushallinto ja laskutus

Myyntilaskutuksesta huolehditaan toivomallasi tavalla: voit jättää myyntilaskutuksen meidän hoidettavaksemme tai toteuttaa myynninlaskutuksen tarjoamamme palvelun kautta itse – taloushallinnon järjestelmä taipuu kyllä hyvin molempiin.

Tekemäsi tapahtumat tallentuvat samalla myyntireskontraan sekä kirjanpitoon.

Myyntilaskut voit toimittaa eteenpäin sähköisesti tai tulostaa perinteisesti paperille.

Myyntireskontra osana sähköistä taloushallintoa

Seuraamme tarvittaessa myyntireskontraa puolestasi. Halutessasi voit hoitaa reskontran seurannan myös itse.

Sähköisen taloushallinnon ostolaskut, kuitit ja ostoreskontra

Voit jättää ostolaskujen järjestelmään toimittamisen ja maksujen lähettämisen meidän tehtäväksemme. Riittää, että hyväksyt laskut järjestelmään vaikkapa matkapuhelimella. Vaihtoehtoisesti voit hoitaa laskujen toimituksen ja maksujen lähetyksen itse. Sähköisessä ostoreskontrassa avoimien ostolaskujen seuraaminen käy kätevästi ja nopeasti.

Sähköinen taloushallinto – olet varmasti valmis siirtymään siihen, jos et ole vielä siirtynyt!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Matkalasku ja liitteet helposti ylös sähköisen taloushallinnon avulla

Tässä sähköinen taloushallinto pääsee näyttämään kyntensä juuri oikeassa paikassa, sillä matkalaskujen tekeminen on ennen ollut varsin työläs toimenpide.

Hyödynnä kännykän GPS-paikannusta. Laita matkan tallennus päälle lähtiessäsi ja kilometrit piirtyvät sovellukseen reittisi edetessä

Matkan päättyessä sovellus lisää kilometrit matkalaskullesi. Lisää matkaan liittyvät liitteet kännykän kameralla heti matkan kuluessa tai sen jälkeen.