Sähköinen kirjanpito – sujuvaa palvelua yrityksellesi

Nykyaikainen sähköinen kirjanpito mahdollistaa sujuvan ja vaivattoman palvelun yrityksellesi sen koosta ja sijainnista riippumatta. Tarjoamme kattavat kirjanpidon palvelut toiminimille, henkilö- ja osakeyhtiöille, osuuskunnille ja yhdistyksille.Voit halutessasi toimittaa kirjanpitoaineiston myös paperilla tiliotteen mukaiseen järjestykseen järjestettynä. Toivomme kuitenkin lupaa tallentaa tiliotteen sisältämät tiedot sähköisesti järjestelmiimme.

Sähköistä kirjanpitoa mm. toiminimille, osakeyhtiöille ja yhdistyksille

Tarjoamme kattavat sähköiset kirjanpidon palvelut toiminimille, henkilö- ja osakeyhtiöille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Meillä on kirjanpidosta lähes 20 vuoden kokemus ja sähköisestä kirjanpidosta monen vuoden tietämys ja asiantuntijuus. Voit siis antaa yrityksesi kirjanpidon hoidettavaksemme ja voit olla varma, että autamme sinua sähköisen kirjanpidon eri askareissa esim. käyttöopastusta kirjanpito-ohjelman kanssa.

Sähköisen kirjanpidon ohella huolehdimme omaverolaskelmastanne. Teemme puolestanne työnantaja- ja arvonlisäveroilmoitukset verohallinnon rekisteriin.

Kiinnostuitko sähköisestä kirjanpidosta? Kysy lisää!

Osana sähköistä kirjanpitoa tuotamme myös numeerisen tiedon graafiseen muotoon pylväiksi tai piirakoiksi. Graafiselta raportilta talouden tilanne helpommin ymmärrettävissäja muutokset paremmin havaittavissa.

Raportointijärjestelmä antaa kuukauden tunnusluvut ja laskee ennustetta tilikauden loppuun. Mahdollista myös rullaava 12 kk:n raportointi, jolloin joka kuukauden päättyessä raportti näyttää viimeisen 12 kuukauden tuloksen.

Kiinnostuitko sähköisen kirjanpidon palvelustamme ja sen tarjoamista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous juuri sinulle räätälöidystä kokonaisuudesta!

Meiltä on saatavissa myös sähköinen taloushallinto