Verkkopalkka – palkkalaskelmat sähköisesti

Verkkopalkka eli sähköinen palkkalaskelma on kätevä nykyaikainen palvelu, joka vie kaikki palkkalaskelmat suoraan palkansaajan verkkopankkiin. Unohda paperitulosteet ja postitukset tai sähköpostilla lähettämiset – verkkopalkan avulla selviät vähemmällä ja säästät sekä aikaa että vaivaa. Mitä useammalle henkilölle maksat palkkaa, sitä suurempi hyöty palvelusta on. Verkkopankissa työntekijöiden palkkalaskelmat ovat nähtävillä, selattavissa ja tulostettavissa 18 kuukauden ajan.

Avullamme otat verkkopalkan helposti käyttöön

Autamme sinua ottamaan verkkopalkan yrityksesi käyttöön, ohjeistamme kaikissa käytännön asioissa ja tarjoamme tukea myös jatkossa aina tarpeen vaatiessa. Avullamme siirtymä verkkopalkkaan käy helposti ja vaivattomasti. Verkkopalkasta hyötyy niin palkkaa maksava yritys kuin palkansaajakin – menetelmä parantaa tietoturvaa, auttaa säästämään kustannuksissa, tehostaa prosesseja ja tarjoaa helpon tavan selata palkkalaskelmia yhdestä ja samasta paikasta.

Verkkopalkalla teet taloushallinnosta helpompaa

Mikäli verkkopalkan tarjoamat mahdollisuudet ja ajansäästö kiinnostavat, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää. Saat meiltä myös muut palkanmaksuun ja -laskentaan liittyvät palvelut räätälöidysti omien tarpeidesi mukaisesti. Nykyaikaisilla sähköisillä ratkaisuilla, kuten verkkopalkalla, taloushallinnostasi tulee entistä helpompaa ja vaivattomampaa.