Sähköinen kirjanpito – sujuvaa palvelua yrityksellesi

Nykyaikainen sähköinen kirjanpito mahdollistaa sujuvan ja vaivattoman palvelun yrityksellesi sen koosta ja sijainnista riippumatta. Tarjoamme kattavat kirjanpidon palvelut toiminimille, henkilö- ja osakeyhtiöille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Voit halutessasi toimittaa kirjanpitoaineiston myös paperilla tiliotteen mukaiseen järjestykseen järjestettynä. Toivomme kuitenkin lupaa tallentaa tiliotteen sisältämät tiedot sähköisesti järjestelmiimme.

Sähköisen kirjanpidon ohella huolehdimme omaverolaskelmastanne. Teemme puolestanne työnantaja- ja arvonlisäveroilmoitukset verohallinnon rekisteriin.

 

Kiinnostuitko sähköisestä kirjanpidosta? Kysy lisää!

Osana sähköistä kirjanpitoa tuotamme myös numeerisen tiedon graafiseen muotoon pylväiksi tai piirakoiksi. Graafiselta raportilta talouden tilanne helpommin ymmärrettävissä  ja muutokset paremmin havaittavissa.

Raportointijärjestelmä antaa kuukauden tunnusluvut ja laskee ennustetta tilikauden loppuun. Mahdollista myös rullaava 12 kk:n raportointi, jolloin joka kuukauden päättyessä raportti näyttää viimeisen 12 kuukauden tuloksen.

Kiinnostuitko sähköisen kirjanpidon palvelustamme ja sen tarjoamista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous juuri sinulle räätälöidystä kokonaisuudesta!

Meiltä on saatavissa myös sähköinen taloushallinto